Microfan Argos P1

Vie kanalasi internet-aikaan

Täydellinen ohjaus isolla näytöllä

Microfan Argos P1 on varustettu isolla 10 tuuman kosketusnäytöllä. Tietokoneen valikot ja toiminnot ovat suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöisiksi.

Argos P1:n käyttöliittymä on sama laitteesta riippumatta. Kun osaat käyttää Argosia kanalassa, osaat käyttää sitä myös etänä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Ohjaa kanalaasi kotisohvalta

Argos P1 on suunniteltu alusta lähtien internetin aikakautta varten. Olit sitten kanalassa, pellolla tai kotisohvalla, voit helposti seurata – ja myös ohjata kanalasi toimintoja. Kun haluat käyttää Argos P1-tietokonetta etänä, voit ohjata sitä tietokoneesi, tablettisi tai puhelimesi verkkoselaimella. Mitään erillistä sovellusta ei tarvitse asentaa.

Yksi laite – kaikki toiminnot

Argos P1 on kanalan ilmastoinnin ja tuotannon ohjaustietokone, joka sisältää seuraavat toiminnot:

  • Ilmastoinnin ohjaus

  • Ruokinnan ohjaus

  • Veden ohjaus

  • Valaistuksen ohjaus

  • Lintujen punnitus

  • Useita kellotoimintoja

  • Analytiikka eli kasvatuserän tietojen käyrät ja kaaviot

Suomen kielellä – jos haluat

Argos P1 – ohjaustietokoneen käyttöliittymä on suomenkielinen, mikä helpottaa laitteen käyttöä entisestään. Tarpeen vaatiessa kielen vaihtaminen toiseen on helppoa.

Uuteen tai vanhaan kanalaan

Argos P1 – ohjaustietokoneella vastaat tulevaisuuden tarpeisiin, oli kanalasi sitten rakenteilla tai jo kohta puolen vuosisadan ikäinen.

Mikäli olet remontoimassa vanhaa kanalaa, kaikkea ei välttämättä tarvitse laittaa kerralla uusiksi. Argosilla ohjataan jo nyt Skovin ja Fancomin puhaltimia, vinssimoottoreita ja rehuvaakoja. Näin saneerauskulut voidaan pitää kohtuudessa.

Argos Cloud

Argos Cloud - pilvipalvelun avulla voit hoitaa kanaloidesi etähallinnan ja kerätä talteen haluamaasi dataa excel-muodossa.

Tekninen tuki

Mobiilifarmi tarjoaa Argosin käyttöönottoa varten käyttökoulutusta ja teknistä tukea.